ПРОМОЦИИ И ФЛАЕРИ

NEW ARRIVALS

POPULAR CATEGORIES

Декорација

Текстил

Артикли за Дома

POPULAR IN LIGHTING

Максимум за вашиот дом

Хомакс е ултра модерен бренд кој нуди иновативни и современи решенија, за удобен амбиент кој буди инспирација. Овластените компании кои се водачи во своите области, работат согласно светските стандарди, а нас како увозници и дистрибутери ни овозможуваат да ги задоволиме сите индивидуални барања на нашите клиенти. Главната цел е да се добие топол амбиент кои сите ние го нарекуваме дом.

Хомакс од кога се појави на пазарот донесе нов тренд на пазарување, добро организираниот асортиман, ексклузивни производи и брендови првин беа приложени во нашите продажни салони. Остваривме контакт преку телефонските линии кои се активни во текот на работното време за секој сектор посебно. Појавувањето на социалните медиуми донесе во Хомакс нов сектор, кој ги следи сите нови можности за маркетинг и олеснување за пронаоѓање на нашите понуди и доставување до вашиот дом.