МОЖНОСТИ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

Развојот на кариерата и вработувањето на позицијата која ја сакате се клучни за градење успешна иднина. Вработувањето во нашата компанија е повеќе од нова можност, а тоа се одразува во вашето професионално унапредување кое може да расте се повеќе и повеќе. Придружи ни се!
Бидете дел од нашиот тим и придонесете за развој на продавници, производи, производство, маркетинг или уметност на продажба. Вашата ентузијастичка природа ќе биде идеална за работната рутина што ја бара брендот Homax – најголемата компанија во светот за производство на Артикли за дома.

ПРОГРАМА ЗА РАБОТА И БЕНЕФИЦИЈА

– Здравствено осигурување
– Квалитетна обука неопходна за соодветната позиција
– Соодветни работни услови со напредна опрема

МОМЕНТАЛНО ОТВОРЕНИ КОНКУРСИ

Отворените позиции во моментов не се совпаѓаат со вашиот професионален профил? Не грижете се, нашата компанија постојано расте! Претплатете се на листата подолу со пишување на вашата e-mail адреса и бидете први што ќе дознаете за новите можности за вработување.

ДРУГИ ИНФОРМАЦИИ ОКОЛУ РАБОТАТА И АПЛИЦИРАЊЕТО:

Можете да аплицирате со испраќање на вашето CV на мејлот [email protected]
За подетални информации за тоа како да се пријавите на нашите конкурси, ве молиме контактирајте не на +38970338660, секој работен ден од 08:00 – 20:30 часот.