Хомакс

Хомакс е ултра модерен бренд кој нуди иновативни и современи решенија, за удобен амбиент кој буди инспирација. Овластените компании кои се водачи во своите области, работат согласно светските стандарди, а нас како увозници и дистрибутери ни овозможуваат да ги задоволиме сите индивидуални барања на нашите клиенти. Главната цел е да се добие топол амбиент кои сите ние го нарекуваме дом.


Ние сме Хомакс

Предизвикот беше прифатен кога нашиот професионален тим го препозна недостигот на современо декоративно уредување со кој притоа се стремиме кон максимално искористување на просторот. При изборот се загриживме од почетокот да донесеме персонализирани неповторливи артикли дизајнирани според секојдневните потреби и стилови на уредување на ентериерот. Идните планови односно нашите основни активности, е ширење на зинџирот на републичко и локално ниво.

Мисија

Хомакс од кога се појави на пазарот донесе нов тренд на пазарување, добро организираниот асортиман, ексклузивни производи и брендови првин беа приложени во нашите продажни салони. Остваривме контакт преку телефонските линии кои се активни во текот на работното време за секој сектор посебно. Појавувањето на социалните медиуми донесе во Хомакс нов сектор, кој ги следи сите нови можности за маркетинг и олеснување за пронаоѓање на нашите понуди и доставување до вашиот дом.

Голем дел од нашиот асортиман е од домашните добавувачи, а останатите се докажани брендови кои нудат квалитет. Континуирано ги подобруваме услугите и нашите производи за надминување на очекувањата на клиентите, меѓутоа важни компоненти за нас се едуцирање и здобивање на практично знаење на персоналот, ефикасна работа, страста, посветеноста, креативноста, општествената одговорност и иновативните солуции.